Lezen: Boekentips

Lezen: Boekentips

Redactie 1912
Ben je op zoek naar inspiratie of kun je nog wat tips gebruiken over een bepaald onderwerp? Wij hebben een aantal boekentips voor je.

De Essentie: fotografie

Dit deel uit de 'Essentie' boekenreeks wil de lezer leren kijken. Johan Swinnen deelt zijn kennis van fotografie, een medium dat in 1839 ontstond - inmiddels alweer meer dan 175 jaar geleden. De auteur gaat in op de ethiek van de fotografie en besteedt aandacht aan allerlei verschillende stijlen, zoals persfotografie en kunstfotografie. Een mooi boekje dat ingaat op aspecten van de fotografie die vaak niet belicht worden.

Auteur: Johan Swinnen
ISBN: 9789460580888
Bestellen: www.bol.com

Prijs: €7,95

Handboek Natuurfotografie +

Monica van der Maden vertelt in deze editie van digifoto Starter over hondenfotografie. Dat doet ze zowel in de studio als buiten, in het bos bijvoorbeeld. Voor Monica is het belangrijk dat ze het karakter van de hond over weet te brengen in de foto, en dat is nog best een uitdaging! Zelf aan de slag met het fotograferen van dieren en de natuur? Dan is dit boek ontzettend handig. Het staat boordevol informatie over de juiste apparatuur, technieken en beeldbewerking. De auteurs gaan dieper in op het fotograferen van verschillende dieren, zowel huisdieren als in het wild, en vertellen je over prachtige plekjes in Nederland en België waar menig dier- en natuurfotograaf zijn hart op kan halen. Een mooi boekje om je op weg te helpen in de wereld van dier- en natuurfotografie!

Auteurs: Bart Siebelink en Edo van Uchelen
ISBN: 9789050114646
Bestellen: www.knnvuitgeverij.nl
Prijs: €29,95

Alles Behalve Kleren

In dit boek komen de grootste Nederlandse modefotografen van de afgelopen vijfentwintig jaar aan bod. Zoals de titel al zegt, gaat het boek over veel meer dan alleen kleren. Het boek gaat in op het belang van een aantal grote modetijdschriften en de opkomst van digitale magazines en modeblogs en wat hun invloed is op de mode. Perfect voor iedereen die 'iets' heeft met mode.

Auteurs: José Teunissen en Jhim Lamorée
ISBN: 9789089896568
Bestellen: www.terralannoo.nl
Prijs: €29,99

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie