Leren van andere fotografen

Leren van andere fotografen

Fokelien Broekstra 363
Hoe zie jij een andere fotograaf? Als concurrentie of als vriend? Sommige mensen willen niks van andere fotografen hebben, terwijl anderen er misschien helemaal gek op zijn. Wij denken dat je juist van anderen kunt leren. Lees hier waarom!

Bijzondere foto’s delen

Veel fotografen delen hun werk op social media. Voor ons de kans om nieuwe inspiratie uit te halen. Wij delen ook regelmatig inspiratie artikelen om jullie aan het denken te zetten naar nieuw werk. Doordat andere bijzondere foto’s delen kun jij leren om dit te waarderen. Laat jezelf niet ontmoedigen als een ander echt een geweldige foto heeft gemaakt, zie dit als een doel om naartoe te werken.

Feedback

Als fotografen onder elkaar, kun je elkaar ook feedback geven. Ze kunnen je tips geven waar je de volgende keer op moet letten of juist aanprijzen wat goed is gedaan. Het helpt jouw om de volgende keer je foto te kunnen verbeteren en door te groeien in de fotografie. Vat negatieve reacties niet te persoonlijk op. Ze willen je alleen verder helpen

Vriendschap en ondersteuning

Door contact te leggen kunnen er ook mooie vriendschappen opbouwen. Ze kunnen je ondersteunen als je even niet weet hoe het moet en dat is natuurlijk andersom ook het geval. Leer van elkaar en ga bijvoorbeeld eens samen op pad.

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien