Leren: trouwringen fotograferen

Leren: trouwringen fotograferen

Aäron Nasarany 1104
Een van de belangrijkste, of misschien wel het belangrijkste bij een huwelijk zijn natuurlijk de trouwringen. Het komt weleens voor dat de trouwringen worden vergeten wat natuurlijk een regelrechte ramp is. Voor de bruiloftfotograaf zijn de trouwringen een essentieel onderdeel van een serie. Hoe je dat op een creatieve manier kunt fotograferen, lees je in dit artikel!

Bruiloft

Het fotograferen van een bruiloft is een hele happening. Er gebeurt van alles. De familie is in rep en roer, de laatste puntjes worden op de I gezet en de finishing touch qua make-up wordt aangebracht. De bruid en bruidegom zien er beide piekfijn uit en de ceremonie kan beginnen. Wil je nou leren hoe je een bruiloft kunt fotograferen, lees dan dit artikel waar we jou handige tips geven om het bruidspaar te laten stralen.

De trouwringen

Zoals staat beschreven in de inleiding zijn de trouwringen een essentieel onderdeel. Het is een symbool van hun verbondenheid en liefde. Om dat symbool te fotograferen hebben de mannen van Magic Lens Group een interessante video gemaakt waar zij handige tips geven over hoe je dat het beste kunt aanpakken. In de video zie je bijvoorbeeld hoe zij gebruik maken van alledaagse voorwerpen. Bekijk de video hieronder.

 

 

Magic Lens Group kun je ook volgen op YouTube. Abonneren kan hier!

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron