Handig: lenzen opbergen aan de muur

Lenzen opbergen aan de muur!

Fokelien Broekstra 1284
Heb jij de kast ook altijd vol staan met lenzen, of staan ze verspreid op op het bureau of je eettafel? Worden jij of je huisgenoten hier helemaal gek van? Dan is er een hele makkelijke en simpele oplossing om je lenzen allemaal netjes op te kunnen bergen.

Michael Andrew

Youtuber Michael Andrew maakt al zeven jaar, zonder problemen, gebruik van de plastic schoenhouder. Hij legt in een filmpje uit dat hij een schoenhouder heeft gekozen waarin het ophangmechanisme stevig in elkaar zit. Hierdoor kan de schoenenhouder niet van de muur scheuren door het gewicht van de lenzen. 

Opbergen

De plastic schoenhouders kosten rond de twintig euro, in de vakken passen lenzen, flitsers en andere kleine accessoires. Let er op dat de schoenhouders in de meeste gevallen van plastic zijn. Hierdoor zal hij niet een extreem groot gewicht kunnen dragen. Zorg er daarom voor dat je bijvoorbeeld een zware telelens ergens anders opbergt. 

Filmpje

In het filmpje laat Andrew zien hoe het er precies uitziet en waar hij op let. Bekijk hier de uitgebreide uitleg over de lenshouder. 

 


Waar berg jij je lenzen op?

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien