Landschapsfotografie door de ogen van Elia Locardi

Landschapsfotografie door de ogen van Elia Locardi

Aäron Nasarany 421
De aardbol heeft enorm veel verschillende landschappen met elk hun eigen karakter en sfeer. Fotograaf Elia Locardi reist heel de wereld over om de mooiste locaties vast te leggen! We laten in dit artikel een aantal pareltjes zien.

De fotograaf

Professioneel reisfotograaf Elia Locardi heeft al verschillende landschappen vast mogen leggen met zijn fotocamera. Naast fotograaf is Locardi ook filmmaker, ambassadeur Fujifilm Global en schrijver. Momenteel woont Locardi in de stad waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan: Rome. De stad van cultuur, architectuur en een eeuwenoude geschiedenis. Locardi reist sinds 2009 de hele wereld over om de mooiste landschappen te fotograferen. Sindsdien heeft Locardi al meer dan 55 landen bezocht en samengewerkt met bedrijven, merken, landen en reisbureaus over de hele wereld. Bovendien is zijn werk meerdere malen gepubliceerd op verschillende websites en tijdschriften. 

De foto’s

Met zijn foto’s probeert Locardi de kijker te overtuigen van de schoonheid van onze aardbol: de elegantie in een kleurrijke omgeving. De aarde is rijk aan pracht en praal, alleen het is een kwestie om dat te kunnen zien. Bekijk een aantal foto’s hieronder:

 

 

 

 

 

 

 

 

Stoked to be back in beautiful Tuscany today with the @smugmug Films team! #italy #tuscany #valdorcia

Een foto die is geplaatst door Elia Locardi (@elialocardi) op

 

 

 

Foto’s zijn gemaakt door Elia Locardi. Meer prachtige landschappen zien? Dan kun je een kijkje nemen op zijn website, Instagram of Facebook.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron