Laat je boek signeren door Anton Corbijn

Laat je boek signeren door Anton Corbijn in Fotomuseum Den Haag

Thomas 1382
Zondag 16 augustus 2015 is je kans om Anton Corbijn te ontmoeten! De Nederlandse topfotograaf is tussen 16:00 en 17:00 in het Fotomuseum Den Haag om boeken te signeren. Dit naar aanleiding van het einde van de tentoonstelling 1-2-3-4, waarin zijn foto's van muzikanten en bands centraal staan.

De signeersessie door Anton Corbijn sluit zijn tentoonstelling 1-2-3-4 in het Fotomuseum Den Haag af.  Dit overzicht van Corbijn's werk was onderdeel van een dubbeltentoonstelling. De andere tentoonstelling, Hollands Deep in het Haagse Gemeentemuseum, is al beëindigd. Wegens het grote succes werd 1-2-3-4 verlengd tot 16 augustus 2015.

1-2-3-4

Tentoonstelling 1-2-3-4 draait om het werk dat Anton Corbijn maakte van muzikanten en bands. Corbijn is met zijn foto's van grote invloed geweest op het imago van wereldberoemde acts als Depeche Mode, Metallica, Tom Waits en U2. Bij de tentoonstelling kan je per band een grote verzameling foto's bekijken, waarvan veel nog nooit eerder werden getoond aan het publiek.

Informatie

Wil je je boeken laten signeren, zorg dan dat je op zondag 16 augustus tussen 16:00 en 17:00 in het Fotomuseum Den Haag bent. In de museumwinkel zijn nog veel fotoboeken van Corbijn verkrijgbaar, waaronder de catalogi die bij de dubbeltentoonstelling horen.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas