Zomerkorting bij Nikon

Korting op Nikon D5200, Nikon 1 S1 en J3 en Coolpix S9500

Julian 1209
Nikon geeft deze zomer korting op een aantal camera's. Koop je de Nikon D5200 spiegelreflex, dan krijg je 50 euro teruggestort op je rekening. Voor de Nikon 1 S1 en J3 is dat bedrag hetzelfde. Bij de Nikon Coolpix S9500 compactcamera krijg je 30 euro terug. De actie geldt voor camera's aangeschaft tussen 1 juni en 31 augustus 2013.

Het gaat om een zogenaamde cashback-actie. Dat wil zeggen dat je in de winkel (of webshop) het volle bedragt betaald, maar vervolgens een deel van het aanschafbedrag terug kunt krijgen door een formulier in te vullen en een kopie van het aankoopbewijs op te sturen. Alle informatie over wat je moet doen om je 'cashback' te ontvangen vind je op een speciale actiewebsite.

Het maakt niet uit waar je de camera koopt, wel moet het toestel uit Nederland afkomstig zijn. Koop je de camera op internet, kijk dan goed naar de contactgegevens van de webshop, zo kun je zien of het om een Nederlandse winkel gaat. Het bij het product geleverde garantiecertificaat moet van 'Nikon Europe B.V.' afkomstig zijn. Alleen dan is deelname aan de actie mogelijk.

Summerdeal