Korting: Black Friday fotografie deals

Korting: Black Friday fotografie deals

Redactie 1755
Het is vandaag Black Friday! In Amerika is Black Friday de dag na Thanksgiving. Mensen gaan op dit moment massaal inkopen doen voor de feestdagen. Inmiddels is het fenomeen overgewaaid naar Nederland en kunnen wij ook meegenieten van de prijzenstunts van de verschillende fotozaken. Wij hebben de beste deals voor je op een rij gezet.

Black Friday 2016

Tijdens Black Friday kun je 24 uur lang hoge kortingen scoren. Veel Nederlandse winkels doen inmiddels mee met deze trend en ook de fotografiewinkels blijven natuurlijk niet achter. Zie hier welke Nederlandse winkels vandaag met vette aanbiedingen komen!

Bij CameraNU doen ze zowel mee met Black Friday als Cyber Monday en de aanbiedingen zijn dus geldig tot en met maandag 28 november. De kortingen op allerlei producten lopen op tot wel 56%, wees er snel bij!

Kamera Express doet ook mee met Black Friday én Cyber Monday! Je kunt kortingen scoren tot wel 60%.


Cameraland heeft geen speciale Black Friday actie, maar ze hebben wel een aantal producten geselecteerd die erg leuk zijn voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom!


Foto Konijnenberg heeft ook een groot aantal artikelen geselecteerd voor de Black Friday actie. Alleen vandaag scoor je body’s en objectieven met hoge kortingen, dus wees er snel bij!


Ook CameraTools heeft een aantal mooie aanbiedingen geselecteerd voor Black Friday en deze zijn geldig tot en met maandag 28 november!  Naast fotografiewinkels doen er ook een groot aantal andere winkels mee aan Black Friday en Cyber Monday. Zo kun je bij Amac terecht voor kortingen op Apple-producten en vind je bij Bol.comCoolblue en Media Markt ook veel fotografie-gerelateerde producten die alleen vandaag in de aanbieding zijn.


Heb jij nog een Black Friday actie gespot die we niet mogen missen? Laat het weten in de comments!

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie