Kleurrijke iPhone-campagne ‘Shot on iPhone’

Kleurrijke iPhone-campagne ‘Shot on iPhone’

Nadja Geskus 465
De iPhone-campagne ‘Shot on iPhone’ heeft inmiddels al meerdere prijzen gewonnen. Nu komt iPhone met een nieuwe serie foto’s, waarbij de foto’s wordt gelegd op zeer kleurrijke foto’s. Overal ter wereld zijn de foto’s te zien op billboards.

Shot on iPhone

Er zijn maar weinig mensen die altijd een spiegelreflexcamera bij zich hebben, een telefoon hebben de meeste mensen echter altijd bij zich. Hierom heeft Apple een campagne gemaakt. 'Shot on iPhone' is een prachtige reeks foto’s die allemaal gefotografeerd zijn met een iPhone. De nieuwe serie richt zich op heldere, levendige kleuren, die je overal in de wereld om je heen kunt vinden.

Kleurrijke iPhone-campagne ‘Shot on iPhone’

De campagne bestaat al een paar jaar en is zeer succesvol. Het is de breedst verstrekkende kunsttentoonstelling ter wereld en bevat billboards verspreid in de VS, Canada, Groot-Brittannië, Australië, Frankrijk, Duitsland, Italië zijn , Spanje, Zwitserland, Turkije, Rusland, Verenigde Arabische Emiraten, Brazilië, Chili, Colombia, Mexico, Japan, Singapore, Hong Kong, India, Korea, China, Maleisië, Nieuw-Zeeland en Thailand. Bij elke foto wordt uiteraard de fotograaf vermeld.

Jouw kleurrijke foto

Wij zijn heel benieuwd naar de foto’s die jij met je iPhone maakt. Heb jij ook een kleurrijke foto gemaakt met je iPhone die goed bij deze serie zou passen? Plaats hem eens in de Lezersgallery!

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja