Kleurrijke instant-camera: Lomo'instant Milano

Kleurrijke instant-camera: Lomo'instant Milano

Senta Bemelman 931
Fotograferen met een instant-camera wordt nog een leukere beleving door de kleurrijke Lomo'instant Milano. Deze nieuwe camera van Lomography doet je humeur direct opleven, terwijl je fotografeert.

De naam van de nieuwste Lomo'- camera verklapt al waar de makers hun inspiratie vandaan haalden. Deze speciale editie van de Lomography instant-camera heeft namelijk de allure van de Italiaanse modestad Milaan meegekregen. De flair van de Noord-Italiaanse stad is vertaald in een pastelroze kleur en hippe stippen aan de zijkanten van de camerabody.

Nieuwe functies

Niet alleen het uiterlijk van de speciale editie is aangepast. Ook de mogelijkheden zijn uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke dubbele belichtingsfoto schieten. Hiermee combineer je twee foto's tot één geheel. Ook met lange sluitertijd fotograferen, wordt een spektakel omdat je door de nieuwe toevoegingen schildert met licht. Je kunt bovendien bij de Lomo'instant Milano je lens wisselen. Je krijgt bij aankoop een groothoekobjectief, een fisheye-lens, een portretlens en een close-up-lens.

Beschikbaarheid en prijs

De nieuwe Milano-editie kost 119 euro en is verkrijgbaar via de webshop van Lomography.

 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta