Kleurrijke bloemen door Craig Burrows

Kleurrijke bloemen door Craig Burrows

Aäron Nasarany 382
Iedereen heeft het waarschijnlijk al een keer gekregen op een verjaardag of als bedankje. Een bosje bloemen! Als fotograaf is het natuurlijk een leuk onderwerp om die bloemen te fotograferen. Een fotograaf uit Amerika dacht er precies hetzelfde over en fotografeerde verschillende kleurrijke bloemen.

De fotograaf

Craig Burrows is een professioneel en getalenteerd fotograaf uit het zuiden van Californië. Burrows heeft zelf de kneepjes van het vak geleerd en is al ruim zes jaar bezig om zichzelf te ontwikkelen als beroepsprofessional. Dit door middel van zelfstudie door gebruik te maken van lesmateriaal en natuurlijk door veel te oefenen in de praktijk. Met een achtergrond in de psychologie maakt Burrows foto’s naar waar je blijft kijken.

Expertise

Fotografie en licht gaan hand in hand. Burrows ging hier dieper op in en zocht naar alternatieven en begon te experimenteren met verschillende lichtsoorten zoals infrarood, ultraviolet en ultraviolet met geïnduceerde zichtbare fluorescentie. Met dat laatste techniek heeft Burrows bloemen op wel een heel bijzondere manier naar voren gebracht. Bekijk de foto’s hieronder!

Foto’s zijn gemaakt door Craig Burrows. Meer werk kun je vinden op website, Facebook, Flickr en Instagram. Burrows schrijft ook interessante artikelen op zijn blog over zijn ervaringen als fotograaf. Lezen kan hier!

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron