kinderdromen worden werkelijkheid in beeldmanipulaties

kinderdromen worden werkelijkheid in beeldmanipulaties

Nadja Geskus 1065
Kinderen durven groot te dromen. De een wil kunnen vliegen net als Aladin, de ander wil de grootste man van de wereld zijn. De zoon van Adrian Sommeling heeft ook van deze grote dromen. Hij ging daarom druk in de weer met Photoshop en maakte prachtige beeldmanipulaties.

Adrian Sommeling

Jaren lang beoefende Adrian Sommeling beeldende kunst, maar uiteindelijk kwam hij er achter dat dit toch niet helemaal zijn richting was en sloeg hij over naar digitale kunst. De Nederlandse fotograaf, digitaal kunstenaar, grafisch ontwerper en webontwikkelaar verdient sinds 1990 zijn brood door te werken in de reclame-industrie. Maar in zijn vrije tijd maakt hij prachtige surrealistische situaties!

Beeldmanipulatie

Wie is er nou een betere model dan je eigen zoontje? Adrian Sommeling is belachelijk goed in beeldmanipulatie. Hij zet zijn zoontje dan ook vaak in de meest bijzondere scenario’s. Zijn zoon is de hoofdpersoon, in zowel het verleden, als de toekomst. Vliegen op de vleugel van een vliegtuig, het berijden van een neushoorn, schaatsen op een wolkenkrabber, niets is te gek! Bekijk een selectie van de fantastische foto’s hieronder. Als je zelf aan de slag wilt met beeldmanipulatie, biedt Adrian Sommeling wellicht een aantal interessante tutorials voor je aan op zijn website. Neem vooral eens een kijkje!

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja