Kickstarter: Lenshouder voor aan je riem

Kickstarter: Lenshouder voor aan je riem

Fokelien Broekstra 2167
Er komen veel handige fotografiesnufjes bij op kickstarter. Dit keer is het een lenshouder voor aan je riem. Hieraan heb je de mogelijkheid om drie verschillende lenzen te bevestigen. Het snufje draagt de naam: TriLens Holder.

Lenswissel

Je bent waarschijnlijk regelmatig op pad met je camera en hebt regelmatig een moment dat jij je lens wil wisselen. Hiervoor is de TriLens Holder van Frii Design ontworpen. Je kunt drie verschillende lenzen aan je broek bevestigen. Hierdoor kan je makkelijk bij de lenzen. Het van staal en vezel versterkte nylon kan tot 100 kilogram dragen.

Drie lenzen

Door de practische indeling wijst de zwaarste lens altijd naar beneden. Het voordeel hiervan is dat de ongebruikte mount makkelijk bereikbaar is. Om de klappen aan je riem en in de lenzen van het lopen op te vangen is er een stabilisator ingebouwd. De TriLens wordt gemaakt voor Canon, Nikon en Sony.

Lancering

Over 13 dagen wordt het product gelanceerd op Kickstarter. We kunnen dan ons steentje bij gaan dragen om het product in productie te krijgen. Zodra er 600 pro-orders binnen zijn gekomen voor 9 mei, kan het bedrijf beginnen aan de productie.

Lees meer over de Mount op de website!

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien