Kerstcadeautips voor fotografen

Kerstcadeautips voor fotografen

Fokelien Broekstra 495
Waarschijnlijk heb je inmiddels de kerstboom opgetuigd, de ballen en slingers opgehangen en de foto’s van de boom zijn al gepost op Instagram. Maar dan komt het volgende punt: cadeautjes kopen. Wat vraag jij onder de kerstboom?

Lensdophouder

Ben jij iemand die de lensdop van je lens haalt en hem in je broekzak stopt? Of ben je jouw lensdop regelmatig kwijt? Dan is de Hüfa holder iets voor jou. De lensdophouder bevestig je aan de riem van je cameratas of van je camera zelf. Je kunt er gemakkelijk je lensdop opbergen, waardoor je er altijd een vaste plek voor hebt en hem nooit meer kwijtraakt. De Hüfa Lens cap is voor €4,99 tot €14,99 te krijgen.

Hangie

Eerder schreven wij al over de Hangie. Een Hangie is ophangsysteem voor jou camera. De Hangie kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. Met twee schroeven zit hij extra goed vast. Iedere camera met een statief schroefdraad kan op een Hangie worden vastgemaakt. Een leuke muurdecoratie en handige opbergmanier voor jouw camera! De plasticversie van de Hangie is te krijgen voor €4,55 de stalen versie kost je op dit moment €23,88.Hangie Metaal

5-in-1 reflectiescherm

Eerder schreven we over het gemak van een reflectiescherm. Met een 5-in-1 reflectiescherm kan daarom een leuk cadeau zijn voor de portretfotograaf onder de kerstboom. Een goed reflectiescherm is al voor €20 euro te krijgen. Het kan wel handig zijn om aan te geven welk formaat je wilt, hiermee kun je miskopen voorkomen. Reflectiescherm in plaats van flitser

Geheugenkaartje

Voor iedere fotograaf is het handig: Een paar extra geheugenkaartjes. Daarom kun je voor onder de kerstboom altijd een nieuw geheugenkaartje vragen. Hierdoor heb je altijd een extra kaartje en kan je nooit meer klagen dat je geheugenkaartje vol zit. Een geheugenkaartje kun je kopen voor ongeveer €20. Wil je iets meer besteden, dan kun je ook altijd naar een geheugenkaart met meer gigabytes kijken.

Heb jij nog leuke cadeautips?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien