Kerstcadeau tip – Een Kekke Camerariem onder de kerstboom!

Kerstcadeau tip – Een Kekke Camerariem onder de kerstboom!

Redactie 1390
Het is inmiddels weer de tijd van het jaar om elkaar allerlei leuke kerstcadeaus te geven. Om eens echt iets moois onder de kerstboom te hebben in plaats van prullaria, is er de Kekke Camerariem. Met verschillende riemen in alle vormen, kleuren en maten, zit er voor iedereen wel wat moois bij!

Advertorial

Hoe mooi en duur de camera ook is, de riem die er standaard bij zit is saai en vaak oncomfortabel. Op de website van Kekke Camerariem vind je talloze leuke camerariemen van uitstekende kwaliteit.

Neopreen

Zo vind je er bijvoorbeeld camerariemen met een neopreen binnenkant, die in allerlei variaties verkrijgbaar zijn voor 34,95. Neopreen wordt ook gebruikt in hoge kwaliteit duikpakken en zorgt voor een klein beetje elasticiteit in de camerariem. Dit maakt de riemen erg comfortabel om te dragen. Leuke variaties zijn onder andere de landkaart riem, Indian summer of meten is weten.

Katoen

Er ook mooie camerariemen van katoen beschikbaar voor 29,95 euro, zoals de regenboog, stroperig en kleine blauwe liefde. De riemen zijn gemaakt van een geweven katoen met uiteinden van leer. De binnenzijde heeft een zacht lederen stuk in het midden, wat zorgt voor extra draaggemak.

Leer

Ook zijn er camerariemen gemaakt van leer voor 49,95 euro, waarvan wij vooral de olijf bruin en studs- skull & bone erg kek vinden! Het leer is ook geschikt voor de wat zwaardere camera's (tot 50 kg), en de camerariemen zijn handgemaakt.

Accessoires & Polsbandjes

Naast de camerariemen zijn er leuke accessoires verkrijgbaar voor bij de camera. Wat dacht je van een Lens Pocket of een Klik Connector? Ook de polsbandjes zijn leuk voor 'erbij' en kunnen dienst doen als een kleiner kerstcadeautje.

Cameratassen

Tot slot biedt Kekke Camerariem nog een aantal kwalitatief hoogstaande tassen, die geschikt zijn voor een wat duurder cadeau; vanaf 119,95 euro. De tassen zijn in verschillende variaties te krijgen, waarbij onze voorkeur uitgaat naar de bruine leren cameratas.

Cadeaukaart

Het gaat er natuurlijk om dat je een leuke camerariem uitkiest die bij iemand past. Mocht je nou twijfelen of wil je iemand zelf de mogelijkheid geven om de camerariem uit te kiezen, dan is er altijd nog de kekke kadokaart!

Met alle verschillende riemen en accessoires heb je heel wat te kiezen, wat een leuke toevoeging is voor heel veel fotografen.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie