Review van 4 kalenders van Pixum

Kalenders van Pixum - Elke maand mooi

Redactie 1062
Het nieuwe jaar is begonnen en alle kalenders van vorig jaar liggen alweer een tijdje bij het oud-papier. Voor iedereen die dit jaar overzichtelijk wil blijven biedt Pixum een grote verscheidenheid aan kalenders met jouw eigen foto's . Wij hebben vier kalenders van Pixum voor je getest.

Pixum heeft een ruim aanbod aan kalenders, van overzichtelijke jaarplanners of kleine bureaukalenders tot grote kalenders om aan de muur te hangen. Allemaal geheel naar smaak aan te passen via de website van Pixum.

Kalender ontwerpen

Als je bij Pixum een kalender wilt bestellen, dan hoef je niet eerst een programma te downloaden en te installeren. Via de website van Pixum kan je zeer eenvoudig kiezen welke kalender je wilt bestellen en deze vervolgens helemaal naar smaak aanpassen. Wil je tekst toevoegen in een vrolijk kleurtje, of in een maand meerdere  foto's plaatsen, dan kan dat zeer makkelijk en overzichtelijk. En heb je even genoeg gehad, dan kan je gewoon je computer uitzetten en de volgende dag weer verder waar je gebleven was.Pixum KalenderVia de website van Pixum is het heel eenvoudig om een kalender te ontwerpen die aan jouw eisen voldoet.

Halverwege het jaar

De kalenders van Pixum beginnen niet per se bij januari, maar kunnen vanaf elke maand starten. De kalender is sowieso twaalf maanden, dus als je je nieuwe kalender in september laat beginnen stopt deze niet na december, maar blijft deze doorgaan tot en met augustus van het volgende jaar. Zeer handig als je bijvoorbeeld afhankelijk bent van schooljaren.

Afdrukken

De kalenders van Pixum worden afgedrukt door de printers van de grootste afdrukcentrale van Europa en dat is te zien. De foto's worden scherp afgedrukt met zeer veel details en levendige kleuren. Het verloop van verschillende tinten van een kleur is zeer vloeiend en ook als je heel dicht op de afdruk zit is het niet mogelijk om overgangsvlekken te zien.Pixum

Prijzen

Bij Pixum is er voor ieder budget wel iets te vinden, zo heb je al een overzichtelijke jaarplanner voor minder dan 7 euro. Voor een grote wandkalender van A2 formaat ben je rond de 50 euro kwijt.

Conclusie

Goed

Al met al zijn de kalenders van Pixum een aanrader voor iedereen die iets moois aan de muur wil hangen of op het bureau wil plaatsen en graag iedere maand ergens anders naar kijkt. De kalenders zijn makkelijk aan te passen naar je persoonlijke wensen, de afdrukken zijn van goede kwaliteit en de mogelijkheid om de kalender halverwege het jaar te laten beginnen is een uitkomst voor iedereen die niet gebonden wil zijn aan het standaardjaar. 

Kijk voor meer informatie en om een kalender te bestellen op de website van Pixum.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie