Just do it! Laat je niet tegenhouden door het weer

Just do it! Laat je niet tegenhouden door het weer

Fokelien Broekstra 375
Je hebt het vast weleens meegemaakt, een deel van je lichaam wil graag naar buiten om te fotograferen, terwijl het andere deel van je liever in huis blijft. Meestal laten we ons lijden door het weer en denken we dat een foto niet kan slagen. Josh Cripps wil juist duidelijk maken dat je het gewoon moet doen: Just Do It!

Tijd is kostbaar

We hebben het allemaal al zo druk met van alles en nog wat dat ons tijd van onschatbare waarde is geworden. Hierdoor wegen we veel meer af wanneer we wat gaan doen en of een middagje fotograferen wel de moeite waard is.

Vragen die je tegenhouden

In je gedachten stel jij jezelf waarschijnlijk ook een paar vragen: Wat doet het weer? Is het de moeite waard om naar buiten te gaan? Wat zegt de weersvoorspelling? en wat voor effect hebben de wolken op mijn foto? Je kunt jezelf door deze vraag flink in verwarring brengen en jezelf weerhouden om op pad te gaan. Josh Cripps legt aan de hand van twee voorbeelden uit wat het resultaat kan zijn om op een donkere dag naar buiten te gaan.

 

Just do it

Kortom: Twijfel niet bij een bewolkte of donkere dag om naar buiten te gaan. Dit kan juist je foto aanvullen en dat extra beetje dimensie aan je foto geven. 
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien