Jaloersmakend: fotografie-uitrusting voor de Olympische Spelen

Jaloersmakend: fotografie-uitrusting voor de Olympische Spelen

Senta Bemelman 787
Aan een goede camera hangt al snel een flink prijskaartje. Maar de uitrusting van de Getty fotografen, die de Olympische Spelen vast mogen leggen, is ronduit jaloersmakend te noemen. Een collectie lenzen en bodies die het hart van iedere fotograaf sneller doet kloppen.

Natuurlijk staat een goede utirusting niet altijd garant voor een goede foto. Maar de set met bodies en lenzen die de Getty fotografen krijgen, maakt een gave plaat schieten net iets gemakkelijker.

Instagram

Michael Heiman, Managing Editor bij Getty, deelde via Instagram foto's van de volledige inventarisatie. Onder de foto van de lenzen luidt: 'Het vereist veel apparatuur om de Olympische Spelen vast te leggen. Dit zijn enkele van onze lenzen.' hij vervolgt met een foto van bodies voorzien van het toepasselijke bijschrift: 'Je hebt natuurlijk camera bodies nodig met al dat glas.'

Canon

Op de foto zijn de Canon 1D X, 1D X Mark II en 5DS R te herkennen. De type lenzen zijn niet duidelijk te onderscheiden in de zee aan glas. Bekijk op de website van FStoppers wat er precies in het Getty fotografiepakket zit. 
 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta