Inzoomen met Canon lens van 1200mm

Inzoomen met Canon lens van 1200mm

Aäron Nasarany 569
Is het een vliegtuig? Is het een kanon? Is het een lantaarnpaal? Is het Superman? Nee, het is de Canon 1200mm lens. Ja, je leest het goed 1200mm aan behuizing en techniek.

MPB Photographic

De mannen van MPB Photographic beschikken over een voldoende professionele camera-apparatuur. MPB Photographic is te vergelijken met marktplaats, echter is hun aanbod alleen op film en fotografiegebied. Zij doen de inkoop en verkoop van verschillende camera-apparatuur. Met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en in New York kunnen zij een doelgroep bedienen in Europa en in Amerika.

De lens

In hun veelzijdig aanbod beschikken zij ook over een Canon 1200mm f/5.6 L lens. Zulke lenzen zie je niet zomaar en mocht je ze zien, dan is het behoorlijk moeilijk om ze te missen vanwege hun grootte. De lens is enorm, maar de mannen van MPB Photographic plakken nog een twee extenders erbij om de focal length te vergroten naar 1680mm en 2400mm. Alsof 1200mm nog niet genoeg was!
Aangezien de behoorlijke focal length hebben ze interessante foto’s gemaakt van bezienswaardigheden die we niet vaak voorbij zien komen zoals een close-up van de Big Ben!

In de video hieronder zie je de mannen van MPB Photographic in actie met de Canon 1200mm.

 

 

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron