Inzendingen uit de lezersgallery

Jooshua Franssen 798
Op onze Facebookpagina plaatsen we dagelijks enkele foto's in het fotoalbum 'Inzendingen uit de lezersgallery'. Hierin hebben we inmiddels een aardige verzameling opgebouwd over het afgelopen jaar. Wij hebben, samen met jullie, het weten te presteren een Facebook fotoalbum vol te maken. Maar liefst 1000 foto's staan er in het album; een behoorlijke prestatie!

Wie ons volgt op Facebook zal het inmiddels niet ontgaan zijn dat we elke dag enkele foto's toevoegen aan ons fotoalbum 'inzendingen uit de lezersgallery'. Hierin plaatsen we leuke en bijzondere foto's die we op de website ingestuurd krijgen. Er is echter wat bijzonders gebeurd: we hebben het voor elkaar gekregen om 1000 foto's te verzamelen en daarmee is het fotoalbum officieel vol! Blijf vooral jullie foto's insturen, we gaan uiteraard verder in een nieuw fotoalbum om 2014 af te ronden. In januari zetten we een nieuw fotoalbum online. Vullen we volgend jaar het fotoalbum nog sneller?

Neem in de tussentijd een kijkje in het album hieronder of op onze facebookpagina. Like je gelijk even onze Facebookpagina?

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua