Instagram voor iPhone 7 gebruikers

Instagram voor iPhone 7 gebruikers

Nadja Geskus 398
Instagram en Apple werken samen. De release van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, en hun nieuwe camera features, gaven Instagram een mooie kans om een speciale update te maken voor iPhone 7 gebruikers.

Aankondiging

Op het iPhone aankondigings evenement kwam Instagrams ‘head of design’ Ian Spalter met een bijzondere aankondiging. Instagram zal namelijk gaan profiteren van de nieuwe camera van de iPhone 7 en van zijn beeldprocessor. Instagram zal namelijk speciale functies en compatibiliteit in een speciale update bouwen, die bedoeld is voor iPhone 7 gebruikers.

Update Instagram

Één van de belangrijkste functies van de update, is hoe Instagram met kleuren omgaat. De filters zullen een update krijgen en er zal tevens een geheel nieuwe filter worden gemaakt, welke profiteert van het bredere kleurbereik van de iPhone 7. Hierdoor zullen meer levendige beelden ontstaan.

Tevens is er een verandering te vinden in het 3D touch menu. Eerst was het mogelijk om vanuit dit menu direct naar je Direct Messages te gaan, maar dit wordt anders. Het zal namelijk veranderen in ‘Add to Story’. Hiermee kun je dus vanuit het 3D touch menu snel een foto of video toevoegen aan jouw Story.

De verbeterde Live Photos van Apple zullen ook te gebruiken zijn met Instagram. Met de ‘Boomerang’-knop kun je schakelen van een normale foto naar een Live Photo. Het is mogelijk om via Instagram een Live Photo te maken en ook kun je al eerder gemaakte Live Photo’s uploaden vanuit je fotobibliotheek. Je mist zo nooit meer een moment.

Instagram voor iPhone 7 gebruikers

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja