Instagram: tien foto’s en video’s delen in een bericht

Instagram: tien foto’s en video’s delen in een bericht

Fokelien Broekstra 930
Heb jij weleens meer dan één foto willen delen maar wilde je niet tien verschillende berichten plaatsen? Na de laatste update van Instagram is het mogelijk om tien foto’s samen te voegen in één bericht.

Meerdere foto’s in één bericht

Veel mensen zaten op de update te wachten: meerdere foto’s delen terwijl je maar één bericht hoeft te plaatsen. Gister maakte Instagram bekend dat dit mogelijk wordt na de nieuwste update.  De nieuwe functie werkt erg eenvoudig als we de video-beelden mogen geloven. Door op de pictogram te drukken kun je het aantal beelden selecteren. Er komen nummertjes bij te staan waardoor je precies weet hoeveel beelden je nog bij de fotoserie kan zoeken. Vervolgens kun je de volgorde nog aanpassen. Instagram maakte een handige video waarin precies te zien is hoe de functie werkt.  

 

Zelfde stijl

Je kunt de foto’s allemaal als geheel een filter geven. Hierdoor komen ze meer als één natuurlijk beeld  uit. Voor een fotograaf met meerdere opdrachten kunnen nu korte fotopresentaties worden geplaatst waardoor meer werk van een shoot zichtbaar wordt. Zonder dat de hele social media pagina vol staat met foto's. Hierdoor wordt de app ook steeds interessanter voor de gevorderde fotograaf. 

Wat vind jij van deze update?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien