Instagram krijgt vijf nieuwe filters

Jooshua Franssen 1185
Liefhebbers van de immens populaire app Instagram kunnen een kleine sprong in de lucht maken. Voor het eerst sinds de lancering in 2012 krijgt Instagram vijf nieuwe filters toegevoegd aan zijn repertoir: 'Slumber', 'Crema', 'Ludwig', 'Perpetua' en 'Aden' zijn de nieuwe filters waar je uit kunt kiezen.

De immens populaire smartphone applicatie Instagram heeft een update gekregen; Instagram heeft versienummer 6.4 meegekregen. Met de nieuwe versie zijn er ook enkele toevoegingen aan de applicatie gekomen. Sinds de lancering in 2012 moest je het altijd doen met de standaard filters, maar met versie 6.4 zijn er vijf nieuwe filters aan de app toegevoegd. Net als in de oude versie van Instagram kun je nog steeds de sterkte van de filter naar wens aanpassen, door twee keer op de je foto te tappen.

Nieuwe features

De update brengt ook nieuwe mogelijkheiden met zich mee: je kunt nu filters in een volgorde naar keuze plaatsen, het perspectief van je foto aanpassen, slowmotion video's uploaden en je ziet in real-time de comments bij je foto verschijnen.

Versie 6.4 is momenteel alleen nog voor iOS beschikbaar; Android moet het nog doen met versie 6.12

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua