Inspiratie: Valentijnsdag fotoshoot

Inspiratie: Valentijnsdag fotoshoot

Senta Bemelman 482
Valentijnsdag staat voor de deur! Bij deze feestelijke dag wordt de liefde gevierd. Gebruik dit thema voor jouw volgende fotoshoot!

Op 14 februari draait het jaarlijks om de liefde. Stellen nemen deze dag om hun liefde aan elkaar en de hele wereld kenbaar te maken. Dit is een mooie kans voor een leuke themashoot!

Attributen

Sla de leukste attributen in of ga zelf creatief in de weer met een schaar en (gekleurd) papier. Knip hartjes uit en hang deze aan touwtjes vanaf het plafond.  Of strooi rozenblaadjes en confetti door de studio. Wees creatief en pak flink uit voor de Valentijnsdag fotoshoot! Het is ook leuk om het koppel de straat op te sturen met een paar mooie hartjesballonnen!

Model

Bij koppelfotografie is Valentijnsdag een mooi moment om hier een ode aan te brengen. Het kan leuk werken om expres een over de top aankleding te kiezen. Rozen en bonbons zijn rijkelijk aanwezig in de studio en ook de kleur rood mag niet ontbreken.

Maar voor dit thema kun je ook één model gebruiken zoals je in de onderstaande video ziet.

Dieren

Fotografeer niet alleen mensen op of rond Valentijnsdag, maar portretteer ook je hond (of kat). Verkleed het beestje als cupido of trek hem of haar een leuk vestje met hartjes aan en laat de fotoshoot beginnen! Let er wel op dat jouw trouwe kameraad de kleding fijn vindt. Neem anders een leuk hartjeskussen als aankleding! 

Heb jij ook een Valentijnsdag fotoshoot voor de boeg?

 

 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta