Inspiratie: een creatieve kijk op de wereld

Inspiratie: een creatieve kijk op de wereld

Fokelien Broekstra 396
Kinderen hebben creatieve gedachten, objecten die heel gewoon lijken kunnen spontaan bijzondere objecten worden. Peechaya Burrought liet haar meevoeren in de kindergedachtes en deelt de plaatjes die ze weet te maken op Instagram.

Grijze achtergrond

Burroughs gebruikt in al haar foto’s dezelfde grijze achtergrond. Door de achtergrondkeuze vormen de verschillende onderwerpen uiteindelijk toch weer een geheel. De foto’s van de fotografe zijn altijd vrolijk, al is het soms nodig om twee keer te kijken om te zien wat er daadwerkelijk op de foto staat.

Peechaya Burroughs

Peechaya Burroughs is een Australische fotografe uit de stad Sydney. Vanaf jongs af aan is ze geïnteresseerd in de kunst. Ze begon haar carrière als schilder en grafisch ontwerper en volgde daarvoor een kunstopleiding aan de universiteit in Bangkok. Inmiddels is Burroughs ook geïnteresseerd geraakt in de fotografie. Ze gebruikt voor haar minimalistische foto’s haar eigen ervaring en de verbeeldingen van haar twee kinderen. Ze probeert in haar foto’s zo veel mogelijk benodigdheden zelf te maken, waardoor er zo weinig mogelijk Photoshop aan te pas komt.

Kijk voor meer werk van Peechaya Burroughs op haar website en Instagram.

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien