Indonesië door de ogen van Felgra Ega

Indonesië door de ogen van Felgra Ega

Aäron Nasarany 318
Indonesië is een prachtig land dat bestaat uit verschillende losse eilandjes. Als je van landschaps-, natuur- of adventure fotografie houdt, is het zeker een aanrader om het land eens te bezoeken met je camera. Felgra Ega laat ons op Instagram meegenieten van Indonesië.

Indonesië

Indonesië staat bekend om zijn vriendelijke bevolking, eten (heel veel eten) en gezelligheid. De levensstandaarden verschillen enorm met de westerse cultuur. Je kunt bijvoorbeeld in het land voor een prikkie een bord eten krijgen met een fles Bintang. Bovendien is Indonesië rijk aan cultuur, tradities en eeuwenoude architectuur uit de koloniale tijd dat ook onderdeel is van de Nederlandse geschiedenis. Als Nederland een voetbalwedstrijd speelt, dan staat een deel van Indonesië mee te juichen voor ons voetbalteam. Indonesië is rijk aan eilanden, waardoor je als landschapsfotograaf een ruime keuze hebt aan parelwitte stranden, palmbomen en oude dorpjes.

De fotograaf

Felgra Ega is een getalenteerde fotograaf en retoucher uit de hoofdstad van Indonesië: Jakarta. Met zijn miljoenen inwoners is Jakarta een echte metropool. Met zijn Canon 6D, Fujifilm XT10 en verschillende GoPro’s fotografeert Ega de verschillende landschappen van Indonesië. Ega deelt zijn plaatjes met maar liefst 430.000 volgers op Instagram. Bekijk de foto’s hieronder.

 

"Asgardians" •Location #bromo #indonesia New projects coming up !! Stay tune #kylco #keepyourlenscapopen

Een foto die is geplaatst door Indonesia | Felgra (@felgra_photography) op

 

Foto’s zijn gemaakt door Felgra Ega. Meer van zijn werk kun je vinden op zijn Instagram of Facebook.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron