Illegaal wolkenkrabbers beklimmen voor de perfecte foto

Illegaal wolkenkrabbers beklimmen voor de perfecte foto

Fokelien Broekstra 644
Sommige mensen hebben veel over voor de perfecte foto. Zo ook Andrej Ciesielski. Hij beklimt wolkenkrabbers om een perfecte foto te kunnen maken.

Levensgevaarlijk

De 18-jarige Andrej Cielsielski haalt levensgevaarlijke maneuvers uit voor de perfecte foto. Hij is al sinds zijn vijftiende bezig om verschillende wolkenkrabbers te beklimmen. Zijn ouders weten dat hij de reizen maakt voor de gevaarlijke beklimmingen. Hij zegt dat zijn moeder de foto’s mooi vindt. Maar dat ze ook dagelijks een berichtje sturen hoe het met hem gaat. Waarschijnlijk zijn ze ergens toch bang dat een beklimming mis loopt met alle gevolgen van dien.

Piramide

Ook heeft de 18-jarige jongen een 4500 jaar oude piramide beklommen. Voor deze beklimming kan hij een gevangenisstraf van drie jaar krijgen. Daarnaast heeft hij een verbod gekregen om de piramide ooit nog een keer te bezoeken.

Filmpje

Er is een filmpje gemaakt over de beklimmingen van de jongen. Hierin kun je horen hoe hij over de beklimmingen denkt en wat zijn visie is. Het is een bijzonder verhaal. Natuurlijk raden we jullie niet aan om dit na te doen. Er zit een groot risico aan de beklimmingen.

 

Bekijk meer foto's van Andres Ciesielski op zijn Instagram.

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien