IJsland: ideaal voor fotografen

IJsland: ideaal voor fotografen

Aäron Nasarany 287
De wereld heeft enorm veel te bieden. Diverse culturen, tradities en landschappen met elk hun karakteristieke omgeving voor fotografen en cultuursnuivers. In dit artikel nemen we je mee naar IJsland.

IJsland

Fotografen die niet bang zijn voor een beetje kou en een prachtige omgeving willen bezoeken, kunnen hun hart ophalen in IJsland. IJsland ligt aan de rand van de Noordpool en heeft genoeg te bieden voor fotografen die gespecialiseerd zijn in landschaps- en natuurfotografie. Denk hierbij aan watervallen, spuitende geisers en het noorderlicht. Door de heldere nachten en een minimale lichtvervuiling is IJsland erg geschikt voor het fotograferen van sterren of misschien wel sterrensporen

Vindur

Door de opkomst van drones zijn luchtbeelden niet zo interessant meer als vroeger. Alhoewel, het is een kwestie hoe je de drone gebruikt en wat voor beelden je maakt. Wij hebben voor jou een interessante video gevonden waar je als kijker wordt meegenomen door IJsland. Bekijk de video hieronder:

Tips

Heb je toevallig een reis geboekt naar IJsland of staat dat in de planning? Dan kun je alvast in dit artikel lezen hoe je watervallen kunt fotograferen. Ben je gek van het fotograferen van sterren of misschien wel sterrensporen? Lees dan hier verder over sterrensporen. 

Meer zien van de makers van Vindur? Bekijk hier hun Vimeo pagina.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron