Hyperlapse van New York

Hyperlapse van New York

Aäron Nasarany 279
Voor de video- en fotografen zijn slow motion, timelapse en misschien wel een hyperlapse bekende termen. In dit artikel belichten we een hyperlapse van één van de grootste steden ter wereld: New York

Hyperlapse

Een timelapse klinkt wat misschien bekender in de oren. Daarom leggen we je het verschil uit tussen een timelapse en een hyperlapse. Bij een timelapse staat de camera op een vast punt in tegenstelling tot een hyperlapse waarbij de camera in beweging is. Een van de fotografie talenten op dit gebied is Vadim Tereschchenko.

Vadim Tereschchenko

Tereschchenko is geen onbekende in de wereld van time- en hyperlapse. Zijn werk is regelmatig gebruikt in televisieseries, films en reclames. Door zijn expertise wordt hij vaak benaderd voor samenwerkingen met grootschalige bedrijven. Tijdens zijn trip naar New York kon Tereschchenko het niet laten om New York vast te leggen in een prachtige hyperlapse. Wij vinden het prachtig! Alhoewel hij zelf een puntje van kritiek heeft. De hyperlapse legt niet alles vast wat New York te bieden heeft. Tereschchenko gaf aan dat hij door weinig tijd niet alles heeft kunnen filmen. Een perfectionist in hart en nieren. Het eindresultaat is desalniettemin prachtig!

 

 

Meer van zijn werk kun je vinden op zijn Vimeo, Facebook of Instagram

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron