Huwelijksaanzoek met camera als ringendoosje

Huwelijksaanzoek met camera als ringendoosje

Martijn Bastianen 549
Een huwelijksaanzoek is natuurlijk één van de meest speciale en spannende momenten in iemands leven. Je kan voor de ouderwetse manier gaan, maar je kan het ook bijzonder maken. Dit laatste geldt voor Brendan Cherry, die zijn tortelduifje ten huwelijk vroeg op eem wel een hele speciale manier. Hij heeft namelijk de achterkant van zijn fotocamera gebruikt als ringendoosje.

Voor de jongeman was het heel lang geleden dat hij zijn vriendin gezien had ,vertelde hij aan PetaPixel. Het was eigenlijk hun eerste date sinds tijden. Hij was veel op reis geweest en zag haar dus bijna nooit. In de ochtend, toen zij op universiteit was, heeft hij bloemen gekocht. Daarnaast had hij haar kamer volgeplakt met notities waarop stond wat ze moest dragen en wanneer ze zouden afspreken.

Op de avond zelf gingen ze wandelen. Met zijn vriendins hand in de ene hand en zijn camera in de andere hand, liepen ze naar een boom toe. Die boom kenden ze allebei heel goed, omdat ze daar wel eens met z’n tweeën rondhingen. Hij deed net alsof hij foto’s ging maken van de boom.

Toen ging Brendan onopvallend aan zijn camera friemelen, maar ondertussen plaatste hij snel de ring in de body. Toen ging hij op z’n knie en deed de achterkant van de camera open. En daar was dan het verzoek. Blijdschap nadien, omdat ze volmondig ja zei.


Foto© Brendan  Cherry

Zo zie je maar dat je camera voor nog meer zaken gebruikt kan worden. Passie en liefde gecombineerd in een huwelijksaanzoek!

afbeelding van Martijn Bastianen

Martijn Bastianen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Martijn