Humberto Tan wint Het perfecte plaatje

Humberto Tan wint Het perfecte plaatje

Fokelien Broekstra 1141
Humberto Tan heeft gisteravond het eerste seizoen van het tv-programma 'Het perfecte plaatje' gewonnen. De afgelopen zeven weken gingen verschillende BN'ers de strijd aan om de overwinning in de wacht te slepen. Humberto Tan won en liet daarmee Kim Feenstra achter zich met een 0,1 punt verschil in de eindscore.

Gedurende de hele serie was Tan één van de favorieten van de jury. In de laatste aflevering wist hij Kim Feenstra achter zich te laten met een verschil 0,1 punt. Tan laat weten heel blij te zijn met de winst van het programma: 'Voor mij is dit één van de mooiste prijzen die ik ooit heb gewonnen.' Humberto Tan wint met zijn overwinning een publicatie in het magazine van National Geographic. 

Fotografie

Humberto Tan was niet helemaal nieuw in de wereld van de fotografie. Eerder had hij een tentoonstelling: Humberto Tan ondekt Aruba. Deze foto's schoot hij tijdens zijn vakantie met zijn familie. Of hij ook professioneel verder gaat met fotograferen heeft Humberto niet bekend gemaakt. Marco Borsato heeft al een aantal leuke foto-opdrachten aan het programma overgehouden. Kim heeft eerder in het programma al aangeven te willen blijven fotograferen. BN'ers Het Perfecte Plaatje - William Rutten

Het perfecte plaatje

In elke aflevering van 'Het perfecte plaatje' kregen de deelnemers twee opdrachten die ze zo goed mogelijk moesten uitvoeren. Zo moesten de deelnemers onder andere een fotoshoot volbrengen met kinderen en moesten ze een naaktshoot doen. In de finale kregen Kim Feenstra en Humberto Tan drie opdrachten. Ze moesten een kleurrijk Afrikaans portret maken. Zowel Humberto als Kim wisten een typische Afrikaan vast te leggen. Ze moesten een Gumboot Dance fotograferen, de dans van de mijnwerkers op laarzen en ze gingen op safari.

Canon

Het perfecte plaatje werd mede mogelijk gemaakt door Canon. Het cameramerk heeft dan ook verschillende producten beschikbaar gesteld voor het programma. Zo gebruikten de BN'ers verschillende body's en lenzen van het merk en mochten ze gebruik maken van Irista, de online opslag ontwikkeld door Canon. 

Kijk voor meer informatie op de website van 'Het perfecte plaatje'.
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien