Hoe vraag je iemand ten huwelijk als je fotograaf bent?

Hoe vraag je iemand ten huwelijk als je fotograaf bent?

Aäron Nasarany 383
Na jaren vol hoogte- en dieptepunten is het zover. Je gaat jouw vriendin ten huwelijk vragen. Maar hoe pak je dat als fotograaf het beste aan?

Fotografie en romantiek

Als fotograaf denk je in beelden, dus hoe tof zou het zijn om de mooiste foto’s van jullie twee uit te printen en op chronologisch volgorde op te hangen in een bekende omgeving waar jullie bijvoorbeeld voor het eerst hebben gezoend? De bruid of bruidegom wandelt door een omgeving met allerlei bekende foto’s om daarna opgevangen te worden in jouw armen! Of als je samen met je geliefde in een drukke winkelstraat loopt en vervolgens een leuke foto van jullie twee op een billboard verschijnt? Het klinkt voor sommigen teveel van het goede, maar je kunt het ook simpel aanpakken. Marvin Lews pakte het aan met de dingen die hij in zijn bezit had. HIj maakte een fotoshoot van zijn vriendin, met een bijzonder eindresultaat. Bekijk zijn aanzoek hieronder!

 

Extreem

Als we verliefd zijn, dan kunnen we niet wachten om het van de daken te schreeuwen. Fotograaf Keow Wee Loong nam dit misschien net iets te letterlijk en besloot om op een brug te gaan staan van 564 meter hoog: De Duge Bridge. Trouwen doen we immers maar een keer in ons leven, aldus Keow Lee. En daarom besloot Loong om zijn aanzoek episch te maken!  Onder zijn Facebookpost meldt hij dat ze JA heeft gezegd! 

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron