Fan-tastische Photoshop-kunsten

Hilarisch: deze man fotoshopt zichzelf naast Kendall Jenner

Fabienne Keijzer 572
Als je bevriend bent met een beroemdheid is de kans groot dat jij daar ook de vruchten van kunt plukken. Zo kun je wat extra volgers op social media scoren bijvoorbeeld. Dat dacht ook deze Kirby Jenner, alleen is hij niet echt bevriend met model en Kardashian-erfgename Kendall Jenner... Hij kan gewoon enorm goed fotoshoppen!

De hilarische Photoshop-kunsten van Kirby Jenner

Wie kent d'r niet? Kendall Jenner, topmodel én het halfzusje van Kim Kardashian, is één van de populairste beroemdheden op social media en heeft op Instagram ruim 70 miljoen volgers. Om mee te liften op het succes van Kendall kun je natuurlijk doen alsof je een goede vriend of familielid bent. Dat is precies wat ‘Kirby’ Jenner heeft gedaan. Deze top-fotoshopper plaatst zichzelf op een hilarische manier in de foto’s die Kendall online deelt. Met deze bewerkte foto’s heeft Kirby, die zichzelf de tweelingbroer van de Instagram-ster noemt, inmiddels een aardige hoeveelheid volgers binnen gesleept. De teller staat namelijk al bijna op een half miljoen! 

 

 

Movember 

De snor van Kirby is er trouwens met een reden. Hij doet namelijk mee aan de Movember-beweging waarbij hij geld ophaalt voor het goede doel. Wanneer je doneert maak je kans op een exclusieve print van één van zijn Kirby Jenner foto’s. En wie wil die nou niet aan de muur?

Wil jij ook meer volgers op Instagram? Mensen kunnen je vinden via #hashtags, maar dan moet je wel weten welke je moet gebruiken. Deze handige tool helpt je bij het kiezen van de meest effectieve hashtags! Oh, en volg jij ons eigenlijk al op Instagram? @digifoto_starter

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne