Hi8 video's omzetten naar DVD

Redactie 829
Hi8 tapes hebben helaas niet het eeuwige leven. Na verloop van tijd worden de magnetische delen op de tape onstabiel, waardoor het beeld langzaam aan kwaliteit verliest en er storingen in het beeld ontstaan. Heb je Hi8 filmopnames en wil je daar in de toekomst van blijven genieten? Laat ze dan op professionele wijze digitaliseren.

Advertorial

ScanCorner is expert op het gebied van digitaliseren van analoge materialen. Je kunt er terecht voor het digitaliseren van je analoge film in alle soorten en maten. Sinds kort zijn er veel extra services toegevoegd. ScanCorner geeft daarbij een aantal unieke mogelijkheden.

Beeldoptimalisatie

Bij het omzetten van Hi8 naar DVD maakt ScanCorner gebruik van time base correction techniek om storingen in het beeld te reduceren en kleuren te herstellen. Bovendien worden je video's handmatig opgedeeld in hoofdstukken, zodat je alle momenten overzichtelijk kunt terugvinden in het hoofdmenu op de DVD. Om de maximale kwaliteit te waarborgen wordt voor elk uur video een nieuwe DVD gebruikt.

Handmatige bewerking

Een team van ervaren specialisten voert handmatige bewerkingen tijdens het digitaliseringproces. Dat garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit en zorgt ervoor dat je oude herinneringen in volle glorie hersteld worden.

Teaser om te delen

Laat je een Hi8 film omzetten naar DVD bij ScanCorner, dan krijg je een drie minuten durende 'teaser'. Deze wordt geplaatst in de online gallery van ScanCorner zodat je direct een preview van de film kunt bekijken. Je kunt deze preview eenvoudig delen met je vrienden via e-mail, Facebook of Twitter.

Gepersonaliseerde DVD

Bij het digitaliseren van je Hi8 video's kun je zowel de DVD als de hoes een persoonlijk tintje geven door deze te voorzien van plaatjes (stills) uit de film. Ook krijg je de mogelijkheid om de DVD een eigen naam te geven.

Alle soorten tapes

ScanCorner kan alle soorten Hi8 tapes digitaliseren. Ondanks de vele aandacht en het handmatige werk dat aan het digitaliseren wordt besteed betaal je slechts 14,99 euro per tape (tot 2 uur). Dit is inclusief gepersonaliseerde DVD. Heb je een groot aantal (meer dan 10) tapes die je wilt laten digitaliseren, dan zijn er aantrekkelijke kortingen.

Kijk voor meer informatie over het omzetten van Hi8 naar DVD en alle andere diensten op: www.ScanCorner.nl

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie