Het leven op Munroe Island

Het leven op Munroe Island

Aäron Nasarany 259
Het leven op het platteland is niet te vergelijken met het leven in de Randstad. Maar hoe ziet het leven eruit op een eiland? In dit artikel laten we je aantal foto’s zien van een klein eiland nabij India.

De fotograaf

Met zijn Canon 6D en verschillende lenzen schiet Tom Abraham Dcruz prachtige foto's van het eiland Munroe in India. Dcruz komt zelf uit Trivandrum (Kerata), India, waardoor Dcruz maar een klein stukje hoefde te reizen om de fotolocatie te bereiken.

Het eiland Munroe

Munroe, of voluit Mundrothuruthu, is een klein eiland nabij India en telde in 2011 maar liefst 9599 inwoners. Munroe staat bekend om zijn kleine kanalen door een ongerepte natuur lopen. Toeristen komen er graag om even los te komen van het drukke stadsleven. Speciaal voor de toeristen worden er regelmatig boottochten georganiseerd om ze een uniek kijkje te geven in het leven op Munroe. Fotograaf Dcruz maakte hier een bijzondere fotoreportage over. De kalmte en sereniteit spatten van de foto's af! Het zal ons niet verbazen als de schoonheid van Munroe een inspiratiebron is geweest voor de Indiase film The Life of Pi. Bekijk de foto’s van Munroe hieronder!

 

 

 

 


 

 

 

 

Foto’s zijn gemaakt door Tom Abraham Dcruz. Meer werk kun je vinden op zijn Instagram, Facebook of 500px.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron