Het geheimzinnige meisje: Wie is het?

Het geheimzinnige meisje: Wie is het?

Fokelien Broekstra 1089
Wie is het meisje op de foto? Dat is de vraag die fotografe Yvonne Jurgens al een tijdje bezighoudt. Op 9 mei afgelopen jaar, maakte Yvonne in het centrum van Leeuwarden meerdere foto’s. Het meisje dat naast de fontein zat viel haar op, ze bedacht zich geen moment en maakte de foto. Nu zoekt ze de ouders van het meisje die ze op foto heeft gezet.

Facebook

De fotografe is via Facebook op zoek naar de ouders van het meisje. Ze plaatste daarom een oproep op haar Facebookpagina, de oproep is inmiddels al bijna 2000 keer gedeeld.

Warme dag

De dag dat de foto werd gemaakt was het heel warm en druk in de stad, legt Yvonne uit. Ze liep met haar camera door de stad, toen ze een aantal kinderen zag spelen in de fonteinen, dit meisje viel haar gelijk op.

Verkoeling

Als je de foto bekijkt lijkt het alsof het meisje verdrietig was. Niks blijkt minder waar, ze zocht gewoon verkoeling bij de fontein. Het bijzondere aan deze foto is dat het verhaal dat verteld wordt op verschillende manieren kan worden opgepakt. De een ziet een verdrietig meisje, de ander denkt dat ze de gene die moet zoeken is bij het spelletje verstoppertje etc.

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien