Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie

Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie

Fokelien Broekstra 1668
De boekenserie van Scott Kelby over digitale fotografie is de bestverkopende boekenserie over fotografie. Scott Kelby kan ingewikkelde dingen op een voor iedereen begrijpbare manier uitleggen. Waardoor zijn boeken erg toegankelijk zijn.

Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie

Scott Kelby heeft meerdere boeken uitgebracht in zijn carrière. In het boek: Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie bundelt hij zijn beste werken. Daarnaast voegt hij een extra deel aan dit boek toe doormiddel van een bonushoofdstuk waar hij dieper in gaat op de overstap van een mobiele telefoon naar een spiegelreflex.

Hoofdstukken

Het boek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken. Zo is er een hoofdstuk portret, sportfotografie, scherpe foto’s, landschappen etc. In de verschillende hoofdstukken komt op iedere pagina een nieuw onderdeel over het onderwerp aanbod. Je bladert op je gemak door het boek heen omdat je niet alles achter elkaar hoeft te lezen. Als jij wil weten hoe je moet pannen in de sportfotografie, dan kun je dit gemakkelijk in de inhoud opzoeken en naar de pagina bladeren.

Informatie

Het boek telt 288 pagina’s en is uitgekomen in 2016 bij Van Duuren Media. Het boek is online te bestellen voor €26,95,-. Bekijk voor meer informatie over het boek de website van Van Duuren Media.
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien