Heftige storm trekt over Ibiza

Heftige storm trekt over Ibiza

Nadja Geskus 295
Over Europa raast een aantal bizarre stormen. Overstromingen, grote hagelstenen en heftige onweersbuien terroriseren een aantal landen. Ook over Ibiza trok deze week een heftige storm. Deze beelden tonen die storm van Ibiza op een bijzondere manier.

Storm in Ibiza

Een storm met zware regenval zorgde voor een hoop problemen op Ibiza. Veel delen van het eiland waren overstroomd. Rotondes waren onbegaanbaar, putdeksels zijn gesprongen en in bepaalde delen viel zelfs de stroom uit. Ook werden er vluchten geannuleerd. Nu is een heftige storm op zich nog niet zo interessant, maar gezegd werd dat er zo'n 50 liter per vierkante meter per uur zou vallen. De foto's en video's die op het internet rond gaan zijn dan ook echt op zijn zachts gezegd bijzonder! 

Video

Toch kwam Carlos met een video die we toch even moesten delen! Hoewel we weinig over de video of Carlos weten, lijkt het alsof de video vanuit een vliegtuig is gemaakt. Op de video is de absurde storm die over Ibiza trok te zien. Hoewel de kwaliteit misschien niet zo goed is, is het toch een video met prachtige beelden! 

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja