Hashtag hulp voor Instagram

Hashtag hulp voor Instagram

Fokelien Broekstra 955
We hebben het al vaker gehad hoe Instagram jouw bekendheid in de fotografie naar een hoger niveau kan brengen. Maar daar heb je wel likes en followers voor nodig. Daarom is het belangrijk om de juiste hashtags te gebruiken. Display Purpose, de hashtag matcher kan je daarbij helpen.

Display Purposes 

De bedenker van de hele website is fotograaf en programmeur Fay Montage. Hij bedacht Display Purposes om je te helpen met het vinden effectieve en goed werkende hashtags. Dit zal namelijk leiden tot meer likes van je werk en uiteindelijk meer followers op je profiel. De tool werkt heel simpel: je typt een of meerder hashtags in die relevant zijn voor de foto die je wilt posten, vervolgens laat de website je een lijst met wel 30 verschillende hashtags zien die gerelateerd zijn aan de hashtags die jij hebt ingevoerd. De app genereerd dus voor jou de hashtags. Dit scheelt jou veel denkwerk. 

Hashtag tool

De tool draagt hashtags aan die vaak in combinatie met elkaar worden gebruikt. Ze worden eigenlijk gecheckt op effectiviteit. Dit gebeurt doormiddel van geografie en taal. Ook worden er zogenaamde junk hashtags uitgefilterd, je krijgt dus nooit hashtags als #photooftheday of #followforlike te zien in de resultaten. 

Wij zijn benieuwd wat jij van de hashtag tool vindt. Is het voor jou een uitkomst of een flop?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien