Hartverwarmende foto’s van kinderen en hun favoriete huisdier

Hartverwarmende foto’s van kinderen en hun favoriete huisdier

Aäron Nasarany 699
Veel kinderen hebben een huisdier in huis.Een kat, konijn, cavia of hond het kan allemaal voorbij komen. Maar heb je weleens een jong kindje met een grote hond zien lopen? Andy Seliverstoff maakte een prachtige fotoreportage waarin hij de band tussen jonge kinderen en grote honden vastlegt.

De fotograaf

De loyaliteit van honden en hun band met kinderen is het inspiratiebron van fotograaf Andy Seliverstoff. Seliverstoff (58) is al jaren fotograaf, maar onlangs is hij begonnen om er serieus werk van zijn hobby te maken. Seliverstoff heeft een zwak voor honden en dan met name de Deense honden en besloot hieruit een fotoreportage te maken.

Het project

Fotograaf Seliverstoff besloot om foto’s te maken van de band tussen kinderen en honden. In zijn fotoreportage zijn het vooral grote honden en kleine baasjes die hij op foto heeft gezet. Op de foto zie je de band tussen de kinderen en de honden er vanaf spatten. De foto’s zijn werkelijk prachtig! Bekijk de foto’s hieronder:

Boek

Begin 2017 komt er een boek uit van de fotoserie: Little kids and their dogs.  Hierin zijn prachtige foto's van de kinderen met hun hond te zien. Het boek is te pre-orderen, dat kun je doen via deze link

Foto’s zijn gemaakt door Andy Seliverstoff. Meer werk kun je vinden op zijn website, Instagram of Facebook

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron