Hang je camera aan de muur met De Hangie!

Hang je camera aan de muur met De Hangie

Fabienne Keijzer 1198
Mooie camera's verdienen een prachtig plekje in je huis. LaudWorks heeft de oplossing voor rondslingerende camera's: De Hangie! Met de Hangie bevestig je je camera handig aan de muur. Opgeruimd staat netjes en het is ook nog eens stijlvol!

De Hangie

De Hangie is een ontwerp van LaudWorks, een creatief ontwerpbureau dat door middel van 3D-printen tools maakt voor Do It Yourself-projecten. Met De Hangie kun jij jouwcamera een mooi plekje geven aan de muur.

Hangie Steel Collection

Bevestiging en materiaal

De Hangie kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. Met twee schroeven zit hij extra goed vast. Iedere camera met een statief schroefdraad kan op een Hangie worden vastgemaakt.

De Hangie is verkrijgbaar in twee soorten materiaal: plastic en roestvrij staal. De plastic-versie is bedoeld voor camera's die niet meer dan 450 gram wegen. De roestvrij stalen-versie kan zwaardere camera's gemakkelijk houden. Een Canon EOS 7D mét een EF-S 17-55mm lens heeft de Hangie door de test geholpen, met een gewicht van 1500 gram.

Hangie Metaal Hangie Plastic

De Hangie bestellen

Voor de plastic Hangie betaal je €4,35 en de stalen versie kost €22,84. Beide versies zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren. Je kunt de Hangie bestellen via de 3D-print shop Shapeways.

Hangie Red

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne