Handig Boek: Extreme belichting in digitale fotografie

charlottelipic 2727
'Extreme belichting in digitale fotografie' leert je denken buiten de automatische instellingen van je digitale spiegelreflexcamera. Het informatieve boek is een verdieping in belichting en gaat in op het instellen van de ISO-waarde, sluitertijd en het diafragma.

Het boek is erg helder geschreven en biedt je inzicht in alle aspecten van belichting.

Je hoeft geen professional te zijn om met dit boek te werken. Zo wordt er in de inleiding stap voor stap uitgelegd wat belichting precies inhoudt en hoe je dit kunt controleren.

Uitleg

Het hele boek door is dezelfde werkwijze toegepast. Eerst worden begrippen uitgelegd, daarna leer je hoe je deze kennis kan toepassen op het gebruik van je camera en eindresultaat van je foto's.

De teksten worden ondersteund door foto's die als duidelijke voorbeelden dienen. Tabellen en kaders die specifiek op één fotovoorbeeld in gaan maken de uitleg helder en compleet.

Woordenlijst

Achter in het boek is een woordenlijst te vinden die alle basisbegrippen, met betrekking op belichting, nog eens op een rijtje zet.

'Extreme belichting in digitale fotografie' is een geschikt handboek voor de beginnende fotograaf. Het boek legt niet alleen uit maar lokt ook uit tot creatief denken en het maken van niet alledaagse foto's.

[block] [title]Extreme belichting in digitale fotografie - David Nightingale[/title] [list] [item]144 pagina's[/item] [item]Uitgeverij: Librero[/item] [item]Prijs: €12,95[/item] [list] [/block]
Boekrecensie