Gratis met CameraNU.nl dolfijnen fotograferen in het Dolfinarium

sanne 1821
Hou jij ervan om dieren te fotograferen? Dan vind je het misschien ook leuk om je lens op dolfijnen te richten. CameraNU.nl zorgt voor gratis entreekaarten voor het Dolfinarium én laat je de juiste apparatuur uittesten.

Dolfijnen zijn een hele uitdaging om te fotograferen, ze zijn beweeglijk en erg onvoorspelbaar. Toch kan het hele mooie plaatjes opleveren en is het zeker het proberen waard. Handig is wel als je de juiste apparatuur voorhanden hebt, maar die heb je hoogstwaarschijnlijk niet in je kast liggen. CameraNU.nl biedt uitkomst.

Op 19 en 20 mei staat er namelijk een stand van CameraNU.nl op het terrein van het Dolfinarium met diverse demo-opstellingen waar je zelf producten kunt uittesten. Het aanbod strekt zich uit van verschillende cameramerken en -types tot diverse telezoomobjectieven.

Gratis entreekaart

Wil je gratis toegang krijgen tot het Dolfinarium op de dagen dat CameraNU.nl aanwezig is. Koop dan tot en met 13 mei een geselecteerd actieproduct en ontvang een gratis entreekaart.

Locaties

Bij Restaurant De Andersom is het CameraNU.nl servicepunt te vinden, waar inlichtingen over CameraNU.nl zelf en het assortiment zijn te verkrijgen. Bij de Stoere Stellerstek kun je diverse videocamera's en compactcamera's testen. Bij het Noordzeegebied en Roggenrif kun je bovendien iets doen waartoe je op een normale dag in het Dolfinarium niet de kans krijgt: onderwater fotograferen en filmen. Ook hiervoor hoef je zelf geen dure onderwaterbehuizingen mee te nemen of aan te schaffen; CameraNU.nl heeft waterdichte foto- en videocamera's tot je beschikking staan.

cameranu.nl

afbeelding van sanne
Door: Sanne Ruhaak

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Starter. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne