Gratis fotoboek - alleen dit weekend!

Gratis fotoboek - alleen dit weekend!

Jasper van Bladel 796
Wat is nou leuker dan je eigen foto’s in een compact en leuk vormgegeven fotoboek? Speciaal voor de lezers van digifoto Starter is er dit weekend de MyPhotoFun WEEKEND DEAL. Je krijgt namelijk een spiraal fotoboek in de maat S helemaal gratis.

Maak dit weekend gratis een spiraal fotoboek S van MyPhotoFun. Je leest het goed, het boek is gratis in plaats van € 6,95,-.  Een dergelijk boek is heel handig, want zo kun je snel en op een mooie manier je leukste foto's delen. Je begint met 24 pagina's en je kunt doorgaan tot wel 80 pagina's.

Uitvoering

Aan de voor- en achterkant komt een stevige kunststof omslag, de kleur van de voorzijde kun je opgeven tijdens het bestellen. De achterzijde wordt altijd uitgevoerd in zwart plastic. Kies je voor een (half) transparante omslag dan zie je de eerste pagina er doorheen, dit geeft een erg leuk effect. Je kunt ook nog kiezen voor een superleuk opberghoesje, uitgevoerd in verschillende kleuren. Het papier van deze producten kunnen wij dankzij de ruime spiraalbinding aanbieden met dik luxe 250 grams papier en optioneel voorzien van een hoogglans laklaag.

Hoe?

Wat moet je doen om van deze mooie deal gebruik te maken? Dat is heel eenvoudig. Vul bij je bestelling bij MyPhotoFun de actiecode: digifotoboek in.

Deze actie is geldig t/m zondag 7 mei 2017. De Actiecode is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Geldt voor een fotoboekje met 24 pagina’s en is exclusief verzendkosten.