Gratis downloaden

Gratis: Ashampoo Photo Commander 10 t.w.v. 40 euro!

Julian 2533
Het fotobeheer- en bewerkingsprogramma Ashampoo Photo Commander 10 met winkelwaarde van 39,99 euro is bij digifoto Starter nu gratis te downloaden! Met het programma kun je eenvoudig je foto's beheren, verbeteren en van diverse effecten voorzien.

Photo Commander 10Ashampoo heeft onlangs Photo Commander 11 gelanceerd, het nieuwste pakket kost 49,99 euro, maar je kunt nu gratis de volledige versie van Photo Commander 10 downloaden. Om het pakket te activeren onderneem je de volgende stappen:

  1. Klik hier om Ashampoo Photo Commander 10 voor Windows te downloaden.
  2. Installeer het programma en klik op de activatielink, vul je e-mailadres in om een code te ontvangen.
  3. Vul de activatiecode in en je bent klaar om het programma te gebruiken!

Aan de slag met Ashampoo Photo Commander 10

Heb je het programma eenmaal geïnstalleerd, dan kun je aan de slag. Wij laten je wat van de mogelijkheden zien:

Stap 1
Als je het programma opent krijg je een aantal keuzes voorgeschoteld. We kiezen voor foto's/films weergeven/organiseren.

Stap 2
Vervolgens selecteren we een map op onze computer waar de foto's staan. We hebben gekozen voor de filmstrip-weergave, zodat we onderin alle foto's te zien krijgen met in het midden de geselecteerde foto in het groot.

Stap 3
Nu kunnen we de foto bewerken. We kiezen boven in het menu voor Quick-Fix. Hier kun je vervolgens kiezen uit opties als Optimaliseren (met één enkele klik), Contrast/Kleuren of Effecten. Hier hebben we voor Contrast/Kleuren gekozen. Met de schuifjes kun je nu je foto aanpassen. Links blijf je het origineel zien.

Stap 4
Kies je in het menu 'Effecten' voor 'Voorbeelden van effecten weergeven', dan krijg je een menu voorgeschoteld waarin je precies ziet wat er gebeurt als je op een van de effecten klikt. Handig!

Veel mogelijkheden

Er is nog veel meer mogelijk met Ashampoo Photo Commander 10. Via het menu 'Bewerken' kun je tekst en kaders toevoegen aan je foto's bijvoorbeeld. Kies je in het menu voor 'Maken', dan krijg je tal van opties zoals diavoorstelling, kalender of collage. Tot slot is er het menu-item 'Organiseren'; vanuit hier kun je bijvoorbeeld dubbele foto's zoeken, foto's kantelen of optimaliseren en snel de namen van meerdere foto's wijzigen. Kortom, er is veel mogelijk met Ashampoo Photo Commander 10.

Flinke korting op Ashampoo Photo Commander 11

Heb je eenmaal Ashampoo Photo Commander 10 geïnstalleerd, dan kun je voordelig overstappen naar de nieuwste versie (11). Klik in het menu op 'Upgraden' en je wordt doorgestuurd naar een webpagina waar je voor 19,99 euro kunt upgraden naar Photo Commander 11. Normaal kost het nieuwe pakket 49,99 euro.

afbeelding van patrick

11