Grappige miniatuur bruidsparen

Grappige miniatuur bruidsparen

Nadja Geskus 2427
Het is lastig om je als fotograaf te onderscheiden. Zeker in het vak van bruiloftsfotografie, waarbij de klanten vaak al helemaal voor zich zien hoe de foto’s eruit moeten komen zien. Maar in Thailand is er een fotograaf die een compleet eigen draai heeft gevonden voor bruiloftsfotografie en de beelden zijn verrassend leuk!

Miniatuur

In Thailand is er een fotograaf die behoorlijk wat aandacht vestigt op zijn bruiloftsfotografie. Zijn specialiteit is het maken van foto’s waarbij het bruidspaar lijkt op een miniatuur stel in een enorme wereld. De fotograaf noemt het project ‘kleine persoon’ in het Thais. Op zijn Facebook-pagina plaatst hij regelmatig ‘Before and After’ foto’s, waarbij je te zien krijgt welke foto’s hij gebruikt voor zijn eindresultaten.

Grappige miniatuur bruidsparen

Bewerken

Elke foto wordt bewerkt met minimaal twee foto’s. Het bruidspaar wordt in een andere achtergrond geplaatst, waardoor het lijkt alsof ze erg klein zijn. Met een tilt-shift effect wordt er onscherpte aan de foto toegevoegd, zodat het net echte macro’s lijken. Het concept slaat behoorlijk aan.

Grappige miniatuur bruidsparen

Kosten

Voor een shoot als deze betaal je wel al gauw de hoofdprijs, maar hier zit dan wel een hoop bij inbegrepen. Voor 35.000 Baht, wat omgerekend zo’n €900,- is krijg je een fotoshoot met zo’n 400 foto’s, inclusief 10 foto’s als miniatuur. De visagie wordt verzorgd.

Grappige miniatuur bruidsparen

Grappige miniatuur bruidsparen

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja