GoPro uit luchtkanon geschoten

GoPro uit luchtkanon geschoten

Nadja Geskus 367
De jongens van Corridor Digital kwamen onlangs met een heel bijzonder project. Ze schoten een GoPro uit een luchtkanon en stabiliseerden de beelden. Het resultaat is bijzonder om naar te kijken!

Luchtkanon

Je moet maar op het idee komen om een GoPro uit een luchtkanon te schieten. Sam en Niko van Corridor Digital besloten dit experiment aan te gaan. Ze besloten de GoPro uit een hoog aangedreven luchtkanon te schieten, nieuwsgierig naar het resultaat. 

Verrassend

Wat vooral indrukwekkend is, is de afstand die de GoPro uiteindelijk aflegde. Wanneer je een GoPro Session in een custom 3D geprintte huisvesting stopt en hem uit een krachtig aangedreven luchtkanon schiet, blijkt de GoPro honderden meters op hoge snelheid te kunnen afleggen! Wie had dat verwacht? De GoPro blijk ook niet heel veel te draaien, zeker niet in vergelijking met een eerder project van de mannen, waarbij ze de GoPro aan een pijl vastmaakte. De beelden moesten uiteraard wel gestabiliseerd worden om de volledige route normaal te kunnen bekijken. Het resultaat is verrassend!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja