Meld je aan voor de lezerstest!

Gezocht: drie lezers die een Vanguard-statief willen testen!

Redactie 2134
Ben jij niet alleen kritisch op je foto's maar ook op je apparatuur? Heb je een vlotte pen en een bovenmatige interesse in fotospullen? Meld je dan nu aan als tester en wie weet mag jij de komende tijd een van de drie Vanguard Abeo Pro 283CGH's testen!

Natuurlijk gaan wij gewoon door met het testen van leuke en handige cameraspullen, maar we zijn ook wel eens benieuwd wat jullie zouden schrijven. Daarom gaan we drie lezers de mogelijkheid geven de Vanguard Abeo Pro 283CGH uitgebreid te testen.

Dit forse statief is geschikt voor vrijwel elke type camera en is voorzien van een aantal slimme functies. Zo is de Abeo Pro 283CGH voorzien van een pistoolgreep met 'trigger', zodat je de trekker kunt overhalen om foto's te schieten van voorbijrazende onderwerpen. Dat wordt gedemonstreerd in onderstaande video, maar we zijn vooral benieuwd wat jullie van dit statief vinden.

Lees meer informatie over de Abeo Pro 283CGH op de Vanguard-website.

Wat moet je doen?

Wil jij aan de slag met de Vanguard Abeo Pro 283CGH? Geef je dan nu op voor deze lezerstest! Aanmelden kan door onderstaande informatie naar ons te mailen:

  • Laat in maximaal tweehonderd worden weten waarom jij de uitgewezen tester bent en hoe je het Vanguard-statief aan een test gaat onderwerpen.
  • Je naam, email, telefoonnummer, adresgegevens (deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt in het kader van deze test, bijvoorbeeld om je een testexemplaar te versturen mochten we jou uitkiezen).
  • Merk en type camera en objectieven (de Vanguard Abeo Pro 283CGH maakt gebruik van een afstandbediening, daarvoor dienen we te weten over welke apparatuur je beschikt).

Mail deze gegevens naar de redactie (redactie@clipboard-publishing.nl) onder vermelding van 'Lezerstest digifoto Starter'. Wordt je geselecteerd, dan ontvang je van ons zo spoedig mogelijk bericht.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van meneerlex

Zijn de testers al bekend? Ik heb mij dacht ik wel opgegeven, anders doe ik dat graag nog een keer...

afbeelding van Julian

Hoi Lex, we hebben je inzending binnen. We maken de testers binnenkort bekend.