Gebruik bungee koord om statieven op te bergen

Gebruik bungee koord om statieven op te bergen

Senta Bemelman 234
Als je meerdere statieven hebt, kan het opbergen een uitdaging zijn. Met een simpel bungee koord en een aantal schroeven kom je een eind op weg!

Staan jouw statieven ook i een hoek van de kamer, maar vallen deze al als je ernaar kijkt? Met deze simpele fotografiehack is dit probleem opgelost. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een bungee koord en enkele schroeven.

Hoe doe je het?

Knip twee losse delen van het bungee koord. Zorg dat deze breed genoeg zijn voor de muur waar e statieven komen te hangen. Gebruik de schroeven om de twee touwen te bevestigen. Let op dat er voldoende afstand tussen beiden is, maar dat de statieven nog wel door het touw worden vastgehouden. Zorg ook dat er voldoende spanning op de touwen staat, dat de statieven hiertussen geklemd kunnen worden. In de onderstaande video zie je precies hoe je dit zelf voor elkaar krijgt!

Deze video is in het Engels, maar gemakkelijk met Nederlandse ondertiteling te bekijken. Klik op het knopje met ‘CC’ en Engelse ondertiteling verschijnt. Klik vervolgens op het tandwielicoontje om de instellingen aan te passen. Kies voor de optie ‘subtitles’ om de ondertiteling aan te passen en gebruik de  ‘auto translate’ optie om de tekst in een andere taal te krijgen. Lukt dit niet in het venster op onze website, klik dan op de YouTube-knop om naar de originele videolocatie te gaan. Hier kun je op de bovenstaande manier de ondertiteling aanpassen. Bij sommige video’s werkt de vertaalfunctie niet optimaal, waardoor je soms vreemde zinnen voorbij ziet komen. Voor het grootste gedeelte levert de vertaalfunctie echter een prima resultaat op en is de ondertiteling goed te begrijpen

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta