Fujifilm Instax populairst op Amazon.com

Fujifilm Instax populairst op Amazon.com

Thomas 1253
Tijdens de feestdagen wordt er op de Amerikaanse versie van Amazon flink ingeslagen. Van smartphones tot tv's, het vliegt allemaal over de digitale toonbank. Bijzonder genoeg was analoge film dit jaar het populairste camera-product. De pakjes Fujifilm Instax-foto's werden het meest verkocht.

Amazon.com maakte de cijfers voor het feestseizoen bekend in een persbericht, waarin nog veel meer leuke details over de decembermaand te lezen zijn.

Fujifilm Instax populairste camera-product

Wat voor de fotografielierhebber echter het meest in het oog springt, is de categorie 'camera'. We mogen dan in het digitale tijdperk leven, de pakjes met foto's voor Fujifilm Instax camera's werden verreweg het meest verkocht, gevolgd door de GoPro Hero 4 Silver-actiecamera en een band om een GoPro aan je hoofd te verbinden.

Fujifilm Instax in digifoto Starter 4.2015

Het blijkt maar weer dat (sommige) analoge fotografie-technieken steeds populairder worden. Reden te meer om de terugkeer van de direct-klaar-camera's, ook wel bekend als instant-camera's, onder de loep te nemen. In digifoto Starter 4.2015 zetten we daarom de populairste camera's naast elkaar, de Fujifilm Instax Mini 70 en de Polaroid Snap.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas